Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни габарити

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предни габарити

Здравейте не ми светят предните габарити .
    Не е от крушки - на буксите няма 12В , маса си има. Предпазители здрави, на чек панела ту светва ту загасва светодиода за габаритите.
    Опитах се да проследя кабелите от куплунга до влизане в снопа - няма никъде ударено или изваден куплунг.
    Някой има ли идеи ??
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Предни габарити

Здравейте не ми светят предните габарити .
    Не е от крушки - на буксите няма 12В , маса си има. Предпазители здрави, на чек панела ту светва ту загасва светодиода за габаритите.
    Опитах се да проследя кабелите от куплунга до влизане в снопа - няма никъде ударено или изваден куплунг.
    Някой има ли идеи ??
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

колега пробвай да извадиш буксата от ключа за светлините и от там да подадеш зехранване на габарита.ако свети сменяй ключа става от типо
      alfa 155 2.0 16v

Comment

колега пробвай да извадиш буксата от ключа за светлините и от там да подадеш зехранване на габарита.ако свети сменяй ключа става от типо
        alfa 155 2.0 16v

Comment

Готово - за триене.
          Намерих прекъснат кабел .

Ба си мъките днес нов проблем -взе да ми писва вече - включвател на стартер , а него и четките ги сменях миналата година
          не е от контактния ключ . Мамка му и боклуци дето продават

Comment

Готово - за триене.
            Намерих прекъснат кабел .

Ба си мъките днес нов проблем -взе да ми писва вече - включвател на стартер , а него и четките ги сменях миналата година
            не е от контактния ключ . Мамка му и боклуци дето продават

Comment

Working...
            X